Med vår branschkunskap har vi möjlighet att erbjuda "rätt maskin vid rätt tillfälle".

4D HIFU

the new it-treatment

4D HIFU

HIFU the new it-treatment for skin tightening and slimming

Hög Intensivt Fokuserat Ultraljud (HIFU) är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp eller reducera fett.

Det passar för alla hudtyper för både män som kvinnor. HIFU behandlingen är färgblind och kan användas på alla olika typer av hudfärger.

HIFU använder Hög Intensivt Fokuserat Ultraljud, som har en unik förmåga att tränga igenom det yttersta hudlagret för att kunna behandla huden och muskulaturen på djupet till skillnad från lasern som behandlar på ytan.

Ultraljud stimulerar kollagen- och elastinproduktionen i hudens djupare lager vilket resulterar i ett ansiktslyft.

Hifu generar värmeenergi till det dermala lagret och till SMAS.

SMAS är samma lager av vävnad som läkare drar åt vid t.ex ett ansiktslyft. HIFU är det enda icke kirurgiska metoden som kan nå ner till samma hudlager som kirurger använder

Sedan 2012 har HIFU haft en ökad popularitet i världen över. Behandlingarna är FDA-godkända för att lyfta huden i ansiktet, halsen och på kroppen.

Varför 4D HIFU? Vår maskin är den senaste på marknaden och har ett extra handtag kallat 4D. Med det nya handtaget är det nu möjligt att göra behandlingar runt ögonen (som inte är möjligt med det stora 3D handtaget) samt att du kommer åt svåråtkomliga ytor som inte var möjliga att behandla med det stora 3D handtaget.

Då vår HIFU erbjuder 2 olika handtag har metoden för att behandla ansikte och kropp utvecklats till att använda både det stora 3D handtaget samt det nya mindre 4D handtaget vid en behandling.
4D handtag
100.000 skott per handtag
För behandling av ögon, ansikte och svåråtkomliga ytor
4D HIFU
3D handtag
25.000 skott per handtag
För behandling av ansikte och kropp
3D HIFU

Behandlingar med 4D HIFU

Face Lifting

Med 4D HIFU kan du utföra eller förbättra

Face Lift - Ansiktslyft
Huduppstramning
Hudton
Elastisitet
Rrynkor
Porer
Käklinje
Hals
Dekolletage


Bröstlyft
Huduppstramning
HIFU Behandling
Body Slimming

Med 4D HIFU kan du fettreducera

Armar
Mage
Midja
Höft
Lår
Underben
Rygg
HIFU Behandling

Bilder före och efter HIFU behandling

Haka före och direkt efter behandling
HIFU Behandling
Haklinje före och direkt efter behandling
HIFU Behandling
Haka före och direkt efter behandling
HIFU Behandling
Ögon före och direkt efter behandling
HIFU Behandling
Vid behandling med 4D HIFU ser du nästan alltid ett direkt resultat efter behandlingen. Det slutgiltiga resultat ser man ca: 90-180 dagar efter utförd behandling.

Hur fungerar HIFU

HIFU är genombrott inom estetiska behandlingar. En teknik som erbjuder ett icke kirurgiskt alternativ till ett ansiktslyftning, och det är den enda FDA godkända behandlingen för att lyfta huden i ansiktet, halsen och på kroppen.

HIFU är även känd som Hög Intensivt Fokuserat Ultraljud och använder sig av Ultraljud för att på ett säkert sätt lyfta och strama åt huden.

Ultraljud är en energi som är väsentligt annorlunda än ljus såsom IPL och laser eller RF energi.

HIFU har ingen åverkan på hudens yta. Samtidigt som den med hjälp av sin teknologi kan arbeta mer exakt och på större djup och med mer kontrollerade temperaturer än exempelvis Radio Frekvens. Vilket tillåter behandling förbi dermis och epidermis nivåer, vilket är det behandlingsdjup många traditionella teknologier har som sin omedelbara begränsning.

Vävnaden vid målpunkten värms till ca 65 ° C, Värmen skapas genom att öka friktionen i det omedelbara området för behandlingen. och i samband med den termiska energi som skapas så uppstår en omedelbar kontraktion av kollagenet i huden.

Denna kontrollerade skada initierar en omedelbar läkeprocess som också stimulerar produktion av ny kollagen. Det slutliga resultatet av denna behandling ser vi efter ca: 90 – 180 dagar efter behandlingen.
HIFU jämfört med andra metoder
HIFU Behandling
Behandlingsdjup med HIFU för Face Lifting
HIFU Behandling
Behandlingsdjup med HIFU för fettreducering
HIFU
HIFU

Hur många behandlingar behövs för att uppnå resultat?

De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden på ansikte med HIFU, dock beror på ålder och hudens tillstånd.

I vissa fall om huden är väldigt lös eller kund är 50+ kan en behandling upprepas efter 5-6 månader. Din kropp kommer att fortsätta producera friskt kollagen under ett år.

När ser man resultat?

Det första resultatet kan upplevas direkt efter behandlingen och huden känns genast stramare, men kollagen och elastinproduktionen pågår upp till 6 månader vilket krävs för att huden ska återställa nya och starkare kollagen och elastinfibrer. Efter ca 3-6 månader kan man se det slutgiltiga resultatet.

Dina ögon kommer att se mer öppnare ut och du kommer ha bryn med mer lyft och ha fina mjuka linjer. På grund av att din hud producerar elastin, kommer din hud kännas mjukare och fastare.

Kan man strama åt huden på kroppen med HIFU?

Ja, med HIFU kan man även arbeta med hudåtstramning och fettreducering..

Vissa personer som inte har mycket fett utan mera lös hud kan välja endast HIFU hudåtstramning.

Hur fungerar HIFU fettreducering?

Hifu penetrerar hög intensiv fokuserad ultraljud genom samtliga hudlager och direkt till fettcellslagret och orsakar en direkt förstörelse av fettcellerna (omedelbart under behandlingen).

De förstörda fettcellerna tas bort av kroppens naturliga lymfsystem. Lymfkärlen tar hand om de förstörda fettcellerna och transporterar de ut ur kroppen. Denna process tar ca 8-12 veckor.

Fettet från fettcellen omvandlas till triglycerider och vatten som tas om hand av kroppen blodsystem och förbrukas av kroppen som energi.

Eftersom fetcellerna är förstörda och innehållet förbrukas av kroppen kan inte fettet lagras i det behandlade området igen. Men det är viktigt att tänka på att underhålla resultatet.

Upprepad behandling kan ske tidigast efter 4 veckor.

Är behandlingen smärtsam?

Eventuell smärta varierar från person till person. De flesta av patienterna tolererar behandlingen bra utan någon bedövning. Eventuellt obehag kommer endast i samband med behandlingen och är tillfälligt och varar vanligtvis bara under själva behandlingen.

Är en HIFU behandling säker?

HIFU har använts säkert i över 200.000 behandlingar över hela världen och man har inte hittat några biverkningar av behandlingen. Den är godkänd av FDA.

Resultat av 4D HIFU

Ökar blodcirkulationen
Ökar Elastin- och produktion av kollagen
Återaktiverar muskulaturen
Stimulerar hudceller
Föryngrar huden
Förbättrar,stramar åt muskler
Förbättrar hängande ögonlock
Reduktion av nasonabiala området.
Förbättrar och Stramar upp slapp hud
Stramar upp huden runt käke och hals
Reduktion av dubbelhakor
Reduktion av påsar under ögonen
Reduktion av fettdepåer
Reduktion av rynkor och finare linjer
Reduktion av akne
Reduktion av akne ärr